top of page
Header.JPG

Hvordan kan vi hjælpe dig med at skabe værdi?

Vi finder den helt rigtige løsning til jer.

Vores tilgang til Business Intelligence

Business Intelligence er en betydningsfuld og stadig voksende disciplin, hvor det ikke er realistisk eller hensigtsmæssigt at forsøge at dække alt på én gang. Det kræver snarere en omhyggelig balancegang for at navigere i en verden af muligheder.

Vi mener, at nøglen til at skabe værdifulde løsninger for jeres virksomhed og medarbejdere er at lytte til jer og forstå jeres udfordringer og mål i forhold til data. Med vores erfarne team kan vi opbygge et samarbejde og en BI-løsning, der vil levere værdi i mange år fremover og positionere jer til succes inden for Data og Analytics.

Power BI design

Power BI

Power BI er en kraftfuld forretningsanalyseplatform, der kan hjælpe virksomheder med at få indsigt i deres data og træffe kvalificerede beslutninger. Ved at integrere Power BI i jeres Business Intelligence-løsning kan I skabe en dybdegående forståelse af jeres data og gøre det muligt for jeres medarbejdere at visualisere og dele indsigt på tværs af hele organisationen.

Med vores erfarne team kan vi hjælpe jer med at udvikle en Power BI-løsning, der er tilpasset jeres specifikke behov og sikrer, at I får udbytte af jeres data.

Power BI related visualization
Power Automate
Power Automate visualization

Power Automate

Power Automate er en automatiseringsplatform, der kan hjælpe virksomheder med at strømline deres arbejdsprocesser og øge produktiviteten. Ved at integrere Power Automate i jeres systemer og applikationer kan I oprette workflows, der automatiserer gentagne opgaver og giver jer mere tid og ressourcer til at fokusere på kerneopgaverne. 

Power Apps

Governance og monitorerings-toolkit

Dette er kritiske aspekter, når det kommer til at udvikle og administrere løsninger på Power Platformen. Governance sikrer, at løsningerne overholder interne og eksterne regler og standarder, mens monitoreringen hjælper med at identificere eventuelle problemer eller udfordringer og forbedre ydeevnen.

Vi har udviklet et toolkit som skal sikre vedligeholdelse og overvågning af data- og sikkerhedspolitikker på tværs af hele Power Platformen. 

Dette Toolkit giver en effektiv løsning på at identificere svage punkter i opsætningen, som f.eks kritiske kilder eller eksterne connectors.  

Power Apps visualization

Skriv eller ring til os

Vi hjælper gerne med at afklare jeres behov.

Vil du helst bare gribe telefonen, og få en snak?
Ring til Anders på tlf.
52150049
Du kan også udfylde formularen nedenfor og sende os en mail, så vender vi tilbage til dig.

Tak for din besked!

bottom of page