CRM

Data is just something we use

Lad os tale om CRM

Vi lægger vægt på transparens! ’Men hvordan kommer det til udtryk?’, kan man blive fristet til at spørge. Jo, vi inviterer for eksempel glædeligt vores kunder med ind i ’maskinrummet’, JIRA – så bliver den tekniske del næsten ikke mere transparent.

Vi har nemlig ikke noget at skjule, tværtimod. Det er faktisk med en vis portion stolthed, at vi viser vores ’maskinrum’ frem, for det er yderst struktureret og gennemarbejdet. Det er nemlig fundamentet, som det hele er bygget på, og vi ved alle, at hvis fundamentet ikke er sikkert, så er intet sikkert.

Hvordan kommer et stærkt fundament helt konkret
jer til gavn?

Vores særdeles strukturerede tilgang gør, at vi altid har overblik over både små og store projekter, så vi kan holde fokus i opgaver med stor kompleksitet, og som løbende udvikler sig. Det giver en gennemsigtighed for hele projektet og for leverancen, så det ligeledes bliver langt nemmere at overdrage til brugerne, når vi er færdige på projektet. For os er succes nemlig et spørgsmål om hvorvidt vores løsninger bliver brugt effektivt, når det er implementeret og overleveret, og her spiller strukturen en vigtig rolle.

Løber regningen løbsk?

Nej. Så enkelt kan det siges hos os. Det er fordi, at vores kunder til hver en tid kan få indblik i præcis hvor mange timer der er brugt, hvad de er brugt på og hvor langt i processen vi er. Det lyder måske indlysende, men vi oplever mange der ved tidligere ved implementering af IT-systemer, er endt med et projekt, der sprang budgettet uden den ønskede værdi.

En anden årsag til at jeres budget bliver holdt er, at vi giver ærlige estimater. Muligvis kan I finde nogen, der siger, at de kan gøre arbejdet billigere, men vi underbyder ikke. Når vi arbejder med kunder, så bliver vi i en periode en del af deres virksomhed, og der er ingen der vinder, hvis størrelsen af et projekt ikke er oprigtigt estimeret.

Vi er uddannet i Scrum Project Management

.. og med denne værktøjskasse tilgår vi alle CRM-projekter. Det gør, at vi arbejder meget agilt, og vi kan dermed sikre os, at vi hele tiden er på vej det rigtige sted hen, hvilket især er vigtigt for dynamiske IT-implementeringer. Scrum-tilgangen sørger ydermere for et tæt samarbejde på tværs af virksomheden, både i forhold til projektledelses-, udviklings-, test- og analysedelen.

Ring eller skriv til os

Vi hjælper gerne med at afklare jeres behov

Vil du helst bare gribe telefonen og få en snak? 

Så ring til vores Martin på 3088 8899

Du kan også udfylde formularen forneden og sende os en mail, så vender vi tilbage til dig.

OM OS

ASTONE APS
Nannasgade 28
DK-2200 Norrebro

CVR nr:.41176245

KONTAKT