CpM

Slut med manuelt arbejde og fejl

- skift til en automatiserede budget- og forecasting løsning

LAD OS TALE OM CPM

Ved du godt, at I kan spare op mod 75% af den tid I lige nu bruger på dataindsamling, fejlretninger og berigelser af budget og forecast?

Vi hjælper nemlig virksomheder med at overgå til et datadrevet budget- og forecasting-værktøj, i stedet for fx Excel, så de vinder tid og samtidigt får større arbejdsglæde. Vi giver jer nemlig et brugervenligt og intuitivt miljø, som er bygget på en solid og højt performende teknologi. Når vi designer jeres løsning, så er den også fleksibel og skalerbar, så I nemt kan vækste jeres virksomhed uden store tilpasninger eller begrænsninger.

Hvordan sparer I konkret så meget tid?

 

Det vil blive muligt for jer at foretage næsten fuldautomatiske måneds- og kvartalsopfølgninger. Vores løsning kan nemlig integrere og indsamle data fra jeres finanssystem og andre kernesystemer, så I altid har opdateret og realiseret data sammen med jeres budget og forecast. Så det er slut med at sidde til et møde og diskutere hvis tal er de korrekte.

Ydermere kan løsningen også automatisk levere data videre til fx jeres Data Warehouse, og nu kan du nærmest selv gøre regnestykket på hvor meget tid, I kan spare.

Sådan her vil vi gerne hjælpe jer

Omdrejningspunktet for os er jeres økonomistyringsbehov og jeres ønsker og mål på dette område, og her vil vi rådgive jer, så I ender med den helt rette løsning. Mulighederne er nemlig mange, så udfordringen er ofte at afgrænse og specificere, hvilket er en proces som vi har stor erfaring med. Afhængig af jeres behov, tager implementeringen normalt mellem 3-6 måneder, hvor vores team bliver en del af jeres virksomhed. Vi opdeler altid leverancen i faser, så vi sikrer, at vi ikke slår et større brød op end vi kan bage.

Vi kan løse alle jeres udfordringer indenfor budget og rapportering:

 • Salgs- og Indtægtsstyring
 • Resultatopgørelse, Balance og Likviditet
 • Omkostning og omkostningsfordelinger
 • Ressource og projektbudgettering
 • Legal konsolidering og månedsluk

Når vi har løst jeres grundlæggende behov sammen,
så kan vi bedre indfri andre ønsker, såsom:

 • Traditionelle eller Rullende forecast
 • Måneds/Kvartals estimater
 • Flerårsbudgetter
 • Scenarie planlægning
 • Flerversioneringer af budgetter/forecast
 • AI eller ML drevet forecast

Vi samarbejder med verdens bedste softwareudbyder indenfor budget- og forecast-løsninger, Jedox. Det er i hvert fald vores mangeårige erfaring. Det er nemlig intuitivt, fleksibelt og performer så højt, at vi som konsulenter kan bruge tiden bedst muligt på rådgivning, design og implementering.

Ring eller skriv til os

Vi hjælper gerne med at afklare jers behov

Vil du helst bare gribe telefonen og få en snak? 

Så ring til vores Kristian på 3121 4772

Du kan også udfylde formularen forneden og sende os en mail, så vender vi tilbage til dig.

OM OS

ASTONE APS
Nannasgade 28
DK-2200 Norrebro

CVR nr:.41176245

KONTAKT